naar de vorige pagina

Reis Ecuador en Galapagos 2013

Terug naar de startpagina
terug naar vorige dag

terug naar het reisschema

dag 29 - Quito - Amsterdam


Quito

Na een prachtige reis, waarin we genoten van de uitzonderlijk mooie natuur, de kleurige indiaanse drachten en de uitzonderlijk leuke sfeer onder onze reisgenoten en de deskundigheid van onze reisleider en chauffeur, vlogen we vandaag terug van Quito naar Amsterdam. We maakten een tussenstop in Guayaquil waar we drie uur op het vliegveld doorbrachten.
In het vliegtuig hadden we stoelen gereserveerd bij een nooduitgang, deze keer dus geen business-class voor ons, maar wel lekker veel beenruimte. Helaas hadden we bij het reserveren niet gezien dat er bij deze plaatsen geen ramen waren,  wel "raamplaatsen" maar geen uitzicht dus ook geen luchtfoto's zoals we gewend waren.
Marijke had, waarschijnlijk tijdens een van de laatste taxiritten in Quito, kou gevat en heeft de hele reis zitten proesten en snuiten.
De reis was behoorlijk vermoeiend, een nachtje slapen aan boord lukte niet echt en na 14 uur kwamen een beetje stijf en waarschijnlijk door het hoogteverschil (van 3200 meter naar -1 meter), wat duizelig de bagagehal van Schiphol binnenwandelen.
Onze bagage kwam al snel, Jaap werd gebeld en bracht ons naar onze auto die we bij zijn kantoor geparkeerd hadden, helaas onder een boom die kennelijk door veel vogels bezocht was want de auto was behoorlijk bemest.


Amsterdam

 

Helaas de enige foto die we hebben kunnen maken van de thuisreis, het vertrek uit Quito