naar de vorige pagina

Reis Madagaskar - Mauritius 2014

Terug naar de startpagina
terug naar vorige dag 

terug naar de reis info

25e dag:  Aankomst Amsterdam

De verder vliegtocht naar Parijs verliep gladjes. Boven Egypte konden we de lichten zien van de strook dorpen langs de Nijl en toen we de Middellandse zee naderden zagen we de lichten van de kuststrook. Er waren echter te weinig lichtjes om foto's te nemen, de camera weigerde gewoon. Zonder foto's vlogen we om een uur of zeven boven Parijs, duidelijk een lichtstad want de camera deed het weer. We zagen geen Eiffeltoren of Arc de Triomphe dus dan maar zo een paar stadsfoto's. 
Na vier uur ronddolen op het Charles de Gaulle vliegveld is Parijs vertrokken we rond 11.40 uur naar Amsterdam. De zon was op en de lucht was helder maar helaas hadden we geen raamplaats dus ook geen luchtfoto's. Om vijf voor een kwamen we aan op Schiphol. De bagage kwam al snel en onze koffers bijna als eerste, keurig achter elkaar. We namen afscheid van de twee laatste medereizigers en belden zoon Jaap voor de volgende transfer. Buiten was het snijdend koud, een duik van 40 naar 7 graden voel je wel maar Jaap pikte ons al snel op en bracht ons naar onze auto in Rijsenhout. 
Weer zelf rijden in de auto en aan de rechterkant van de weg ging ons wonderwel goed af en zonder files waren we al snel thuis. 
Koffers werden uitgeladen en daarna eerst naar onze schoon- en kleindochter Saskia en Marielle, de laatste was in een maand weer groter en bijdehanter geworden. Dan naar onze dochter Inge die zichtbaar gelukkig was dat we weer bij haar waren. Zoon Marc kwam 's avonds langs uit z'n werk en binnen enkele uren hadden we alle kinderen weer gezien.
 

de vliegroute van Mauritius naar Parijs boven Afrika we vliegen boven Parijs als we weer genoeg licht hebben voor een foto

Parijs TaxiŽn naar de terminal

het koepeldak van de terminal van Charles de Gaulle airport laatste blik op het vliegveld en de staarten

terug naar vorige dag 

terug naar de reis info